De Weyde Blick | het hofje

De Weyde Blick | het hofje

18 6 6

Groepsaccommodatie Warns

Allemaal samen, maar soms ook apart

WARNS –  Het hofje op de Weyde Blick bestaat uit vier bij elkaar gesitueerde lodges en biedt onderdak aan een groep van 18 tot maximaal 22 personen.  De grootste lodge biedt slaapplekken voor maximaal 8 personen en dient als huiskamer met zit- en eetgelegenheid voor de hele groep. De drie daarbij gesitueerde lodges hebben slaapplekken voor respectievelijk zes personen en twee voor vier personen.

In de huiskamer kunt u met 18 personen rond de eettafel zitten en samen relaxen in de riante zithoek rond de pelletkachel of op het brede terras. Deze beschikt over drie slaapkamers ( 1 vierpersoonskamer en 2  tweepersoonskamers) en drie badkamers.  De drie er tegenover gelegen lodges beschikken over een eigen keuken(tje), zithoek, w.c. en douche en hebben ook centrale verwarming en een houtkachel.

Door de grote aandacht die besteed is aan de inrichting van de lodges is het een feest om hier in te verblijven. Dit kan het hele jaar door. Op het brede terras heeft u een prachtig uitzicht tot aan het Mirnser Klif. Terwijl u geniet van de rust en de stilte, spelen de kinderen op de camping of in het buitenzwembad (open van juni t/m september).

De Weyde Blick in Warns is een vakantieparkje centraal gelegen in het Nationaal Landschap ZW Friesland. De Ijsselmeerkust, de Friese meren, Gaasterland en de historische stadjes Stavoren, Hindeloopen een Workum liggen op een paar kilometer afstand. U kunt hier comfortabel logeren in het mooiste stukje van Friesland.

Faciliteiten

huiskamerlodge met zitgelegenheid voor 18 personen

ruim prive terras met fantastisch uitzicht over Gaasterland

zithoek rond pelletkachel

buitenzwembad op de camping

terras aangrenzend aan vuurstookplaats

sfeervol ingerichte, comfortabele lodges

allemaal samen is mogelijk, maar ook apart

gelegen in het Nationaal Landschap ZuidWest Friesland

gratis wifi

geen huisdieren toegestaan

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht