Haudmare

Haudmare

16 3 6

Haudmare: Alle faciliteiten voor een muzikaal verblijf

WIJNJEWOUDE – Haudmare is een bijzonder ingericht vakantiehuis dat landelijk gelegen is in een prachtig natuurgebied van de Friese wouden. Dit karakteristieke groepsverblijf is ontstaan uit een voormalig schoolgebouw en schoolmeesterhuis uit 1874. Het hart bestaat uit de  grote woonkeuken en een gezellig ingerichte woonkamer met een royale flatscreen.

Haudmare is geschikt voor groepen van maximaal 16 personen. Drie van de zes slaapkamers zijn op de begane grond. De badkamers zijn ingericht met een regendouche. Het vakantiehuis beschikt over een extra woonkamer waar een goede, gestemde piano staat. Hierboven bevindt zich de vide.

Eén van de absolute highlights is de eigen repetitieruimte ‘Ready to play’ in een bijgebouw, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. De ruimte is voorzien van instrumenten, apparatuur en djembés. In de grote tuin met terras en vuurkorf geniet u van een prachtig uitzicht over de Friese weilanden. De tuin biedt veel privacy, het terras kan worden afgesloten en de kinderen kunnen er heerlijk spelen.

Faciliteiten

Wifi

Voorzieningen voor jonge kinderen

Muzieklokaal met piano

Landelijk gelegen in natuurgebied

Grote omheinde tuin, afsluitbaar

Vuurkorf

Houtkachel

Bluetooth versterker

Flat screen TV

Tweede keuken

Boxspringbedden

regendouches

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht