De Sayter

De Sayter

Warten, Bekijk op kaart
34 10 13

Groepsaccommodatie op een privé-eiland

WARTEN – Landgoed De Sayter ligt in Warten en is gevestigd in een historische boerderij op een privé-eiland van veertig hectare. Het bevindt zich in het Nationaal Park De Alde Feanen waar een grote verscheidenheid aan flora en fauna te bewonderen is. Het eiland ligt anderhalve kilomter vanaf het vasteland en de gasten worden door de eigenaar met de boot opgehaald. Tegen een toeslag is het mogelijk om gebruik te maken van de sloep van de accommodatie.

De boerderij biedt plaats aan maximaal 34 gasten en is daarom bijzonder geschikt voor groepen. De accommodatie kan worden gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en vakanties. Landgoed De Sayter biedt 8 tweepersoonskamers, 3 vierpersoonskamers en 2 driepersoonskamers. De groepsaccommodatie heeft in totaal 10 badkamers. De boerderij is voorzien van een disco- en geluidsinstallatie.

Op het eiland van Landgoed De Sayter kunt u genieten van vele hectares privénatuur. De accommodatie heeft ook een barbecue en (teakhouten) tuinmeubilair. Op verzoek zijn lunchpakketten verkrijgbaar en er is een boodschappenbezorgdienst beschikbaar. In de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, waaronder windsurfen, vissen en kanoën.

Faciliteiten

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht